Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Gezellige nieuwjaarsborrel

Zondag 8 januari was de nieuwjaarsborrel van de Vegetariërsbond. Ruim 40 vrouw (m/v) kwamen op de borrel af en hoorde directeur Floris terugblikken op 2011 en vooruitkijken naar 2012. De succesvollge activiteiten uit 2011 werden besproken, zoals de Langste Vegetarische Tafel, De Vegetarische Restaurantweek, de EatGreen at Workcampagne en de VegeQ, en er werd vooruitgeblikt op 2012 waar veel van deze activiteiten opnieuw worden georganiseerd.

Ook konden er geproefd worden van de wijnen van Wijnhoeve de Colonjes. Zes verschillende wijnen konden worden geproefd. Deze vielen erg in de smaak en aan het einde werd er door Cees Verhoeven van de Colonjes nog een heerlijke fles brut ontkurkt.