Nieuws

Vorige paginaVolgende pagina

Eten met geweten

Verrassende verse vegetarische gerechten voor vier seizoenen

op een bedje van vegetarische filosofie

Auteurs: Hein Stufkens, Arjan Houwaart & Roosje Houwaart

Steeds meer mensen willen gezond en dier- en milieuvriendelijk eten. Dit boek biedt eenvoudige en smakelijke alternatieven voor de vertrouwde aardappelen-groente-en-vlees formule. Het laat op speelse wijze zien dat de mensheid al eeuwenlang en in alle culturen en godsdiensten worstelt met het conflict tussen enerzijds het geweten dat om mededogen met de dieren vraagt en anderzijds die lekkere trek in een biefstukje. Helaas sloeg de balans vaak door.

maandag 4 maart 2019 | Lees meer

Nationale Week Zonder Vlees, 11-17 maart, start met 69 voedselpartners

De tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees vindt plaats van 11-17 maart a.s. Het doel van de campagne is Nederland op een concrete manier bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn.
 
dinsdag 26 februari 2019 | Lees meer

‘Lekker Vegetarisch’ unieke samenwerking van foodies en de Vegetariërsbond

Van 11 t/m 17 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Hét moment voor een unieke samenwerking tussen foodies magazine en de jarige Vegetariërsbond. Samen werkten ze aan ‘Lekker Vegetarisch’ een magazine voor de culi vegetariër en voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren met lekkere en verrassende gerechten zonder vlees en vis.
maandag 25 februari 2019 | Lees meer

Groen daten op Valentijn, kan dat?

In dit jaar van klimaatdoelen en duurzaamheid is Valentijnsdag groener dan ooit! Recent is namelijk Vegalove gelanceerd, de groenste datingsite van Nederland.
woensdag 13 februari 2019 | Lees meer

Vegalove, de groene datingsite

Recent is Vegalove gelanceerd; de datingsite voor iedereen met een groen hart. Vegalove heeft het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Én het Keurmerk Veilig Daten, waarbij 7 van de honderden datingsites zijn aangesloten.
maandag 14 januari 2019 | Lees meer

Nationale Week Zonder Vlees

Van 11-17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, vindt De Vegetarische Restaurantweek plaats. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle deelnemende restaurants laten zien en proeven hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken.

dinsdag 8 januari 2019 | Lees meer