Nieuws

Vorige pagina

“Wereldgerechten” Lekker Vega Kookboek van 2017: Winnaar laat zien dat je geen pakjes en zakjes nodig hebt

‘Wereldgerechten’ heeft de verkiezing Lekker Vega Kookboek van 2017 gewonnen. Het kookboek kreeg in een publieksstemming in een finale meer stemmen dan Honger! en Dagen zonder vlees.
Het kookboek kreeg de meeste van de duizenden stemmen en volgt Chef het Samen met Tomaat op als Lekker Vega Kookboek van het jaar. Het kookboek ‘Wereldgerechten’ van Monique van der Vloed laat zien dat je geen pakjes en zakjes nodig hebt om lekker vegetarisch te kunnen koken. Het boek is uitgegeven in eigen beheer.
dinsdag 13 maart 2018 | Lees meer

De Vegetarische Restaurantweek komt er weer aan!

In 2011 begonnen we met de Vegetarische Restaurantweek. Een week vol culinaire verwennerij voor iedereen die graag vegetarisch eet. Na een kleine pauze is de Vegetarische Restaurantweek weer terug en kun je opnieuw genieten van heerlijke vegetarische gerechten.

Dit jaar organiseren we de week samen met De Nationale Week Zonder Vlees van 5 tot 11 maart. Laat je verrassen door alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants en ervaar hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken, met al die smaken, vormen en structuren. De week is er voor iedereen en voor ieder budget, van 8 euro voor een vegetarische lunch tot 50 euro voor een Luxe vegetarisch 5 gangendiner. Kijk snel op www.devegetarischerestaurantweek.nl voor alle deelnemende restaurants.

donderdag 8 februari 2018 | Lees meer