Nieuws

Vorige paginaVolgende pagina

‘Lekker Vegetarisch’ unieke samenwerking van foodies en de Vegetariërsbond

Van 11 t/m 17 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Hét moment voor een unieke samenwerking tussen foodies magazine en de jarige Vegetariërsbond. Samen werkten ze aan ‘Lekker Vegetarisch’ een magazine voor de culi vegetariër en voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren met lekkere en verrassende gerechten zonder vlees en vis.
maandag 25 februari 2019 | Lees meer

Groen daten op Valentijn, kan dat?

In dit jaar van klimaatdoelen en duurzaamheid is Valentijnsdag groener dan ooit! Recent is namelijk Vegalove gelanceerd, de groenste datingsite van Nederland.
woensdag 13 februari 2019 | Lees meer

Vegalove, de groene datingsite

Recent is Vegalove gelanceerd; de datingsite voor iedereen met een groen hart. Vegalove heeft het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Én het Keurmerk Veilig Daten, waarbij 7 van de honderden datingsites zijn aangesloten.
maandag 14 januari 2019 | Lees meer

Nationale Week Zonder Vlees

Van 11-17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, vindt De Vegetarische Restaurantweek plaats. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle deelnemende restaurants laten zien en proeven hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken.

dinsdag 8 januari 2019 | Lees meer

VegaMonitor: Meer mensen eten minder vlees

Goed nieuws! Opnieuw eten meer mensen minder vlees. Dat blijkt uit de Vegamonitor, het jaarlijkse onderzoek naar de staat van vegetarisch eten in Nederland, dat de Vegetariërsbond dit jaar uitvoerde. Eenenveertig procent van de Nederlanders geeft namelijk aan nu minder vlees te eten dan vijf jaar geleden. Vorig jaar was dat nog 37%.
maandag 17 december 2018 | Lees meer

Nieuwste Gastvrij voor Vegetariërskeurmerkhouders

’Gastvrij voor Vegetariërs’ is het keurmerk van de Vegetariërsbond dat aangeeft dat je in een restaurant ook als vegetariër goed terecht kan. In deze restaurants staan minstens twee vegetarische hoofdschotels op de kaart. Bij dit keurmerk zijn al ongeveer 200 restaurants aangesloten.
donderdag 19 juli 2018 | Lees meer