Topsprekers tijdens eerste Veggie Fair

23-9-2013 Veggie in pumps Lisette Kreischer, foodinspirator Jacinta Bokma, natuurfotograaf Dos Winkel en Donderdag Veggiedag bedenker Tobias Leenaert zijn de bekendste sprekers tijdens de eerste Veggie Fair 5 en 6 oktober. Deze beurs vindt plaats in Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek en heeft zowel een programma met diverse sprekers, films en workshops, als een productmarkt met diverse vegetarische en plantaardige producten. “We zijn heel trots met deze grote namen, maar ook met de diverse workshops en andere sprekers. Alle thema’s rond de veggielifestyle komen aan de orde, van de wereldvoedselverdeling tot een heuse modeshow,” aldus Christine Burgemeester (directeur Vegetafel). 

De Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegetafel in opdracht van de Vegetariërsbond. Daarnaast zijn Vegatopia, Vega-Life en deVegetariër partners van deze eerste Veggie Fair. Tijdens de Veggie Fair is er een productmarkt waar van alles te koop en te proeven is. Daarnaast bevat het programma diverse lezingen, workshops en films. Het volledige programma is te vinden op www.veggiefair.nl.

Met het toenemend aantal vegetariërs, vleesminderaars en flexitariërs is de tijd nu rijp voor een evenement waarop  deze groep zich helemaal thuis kan voelen. Met de Veggie Fair is dat er nu,” aldus Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond).