Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vegetariërsbond Webshop: voor jou geselecteerde (kook)boeken, brochures en films

afbeeldingBestel de lekkerste kookboeken, interessante brochures en informatieve films via onze webshop. Een deel van de opbrengst gaat naar ons werk. Zo krijg je niet alleen mooie producten, maar zorg je er ook voor dat nog meer mensen kunnen kennismaken met de vegetarische keuken.

Ga naar de Vegetariërsbond webshop

Korting bij de Vegetarische Slager Webshop met de Vegetariërsbond voordeelpas

afbeeldingLeden en donateurs met een voordeelpas van de Vegetariërsbond krijgen 5% korting op hun aankopen bij de website van de Vegetarische Slager. Bij het afronden van uw bestelling op de website van de Vegetarische Slager verschijnt een veld waarin u een kortingscode in kunt vullen. Dit is de code die op de voordeelpas van de Vegetariërsbond staat. Na invulling van deze code wordt het totaalbedrag van de bestelling (ex. verzendkosten) met 5% verminderd.

Ga naar de Vegetarische Slager webshop

Word donateur en pak korting bij de Vegetarische Slager

Word nu donateur en je krijgt voortaan 5% korting bij aankopen via de Vegetarische Slager. Donateur worden doe je op deze pagina.