Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Basis tofumarinade

Bereiding

Meng alle ingrediënten en verwarm ze tot de gember en de knoflook beginnen te
fruiten. Zet het vuur uit en laat afkoelen. Zet alles in de koeling tot gebruik.

Dit recept komt uit het magazine Vegetarisch voor Chefs. Dit magazine is te bestellen via de webshop.

Ingrediënten

  • 3 dl neutrale olie
  • 4 schijfjes gember
  • 2 geperste knoflookteentjes
  • sap van 1 citroen
  • 1 chilipeper
  • 1 tl zeezout
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e- mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.