Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Kruidenbouillon

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een pan en laat dit 1 uur zonder deksel zachtjes trekken.
Zeef en bewaar.
Deze bouillon kun je ook als soep serveren!

Ingrediënten

  • 2 l water
  • 1 stuk kombu (zeewier) van 15 cm
  • 100 g gedroogde shiitake
  • 1 grof gesneden stuk gemberwortel
  • 1,5 dl biosojasaus
  • 1 dl mirin
  • 0,5 dl bruine rijstazijn
  • 1/2 bosje koriander
  • 1 bosje grof gesneden lente ui
  • 4 teentjes knoflook
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e- mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept komt uit het magazine Vegetarisch voor Chefs. Dit magazine is te bestellen via de webshop.