Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Kruidenkwark

Bereiding

Snijd het teentje knoflook heel fijn of pers het uit. Snijd bieslook en peterselie heel fijn. Roer door de kwark en breng op smaak met zout en peper.
Lekker bij (gepofte) aardappels of als broodbeleg (erg lekker op knäckebrood).

Ingrediënten

• 500 g kwark (kwark is niet altijd vegetarisch gestremd, de kwark van bijvoorbeeld Zuiver Zuivel is volgens de producent wel vegetarisch gestremd; er zijn geen kwarken met het vegetarisch productkeurmerk)
• 1 teen knoflook
• beetje bieslook
• beetje peterselie
• zout, peper
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e-mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg: www.vegetarischekok.nl