Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Pesto Arabesque

Ingrediënten

  • 50 g munt
  • 25 g peterselie
  • 25 g koriander
  • 2 teen knoflook
  • 100 g gem. amandelen
  • 1 tl gem. koriander
  • 2 el citroensap
  • zout
  • 100 ml olijfolie

Bereiding

Was en droog de kruiden. Snijd de knoflook in grove stukken en doe alles in een blender, keukenmachine of de beker van een staafmixer. Begin met mixen. Voeg het citroensap en de olijfolie toe (bij sommige apparaten is het handig om dit direct al in het begin te doen- bij sommige apparaten is het handig om citroensap en olijfolie toe te voegen als de machine loopt). Als de massa fijn gemalen is, de overige ingrediënten toevoegen en goed op smaak brengen
 
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu donateur en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e-mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg: www.vegetarischekok.nl