Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Romig aspergepotje

Bereiding

Probeer dit heerlijke recept eens met rijst of  met lekkere nieuwe aardappels.
Fruit de ui in de olie en voeg de champignons toe.
Blancheer (kort koken) intussen de geschilde asperges en voeg ze – als ze beetgaar zijn-  bij het ui/champignonsmengsel.
Voeg de room toe, breng op smaak met zout en peper en garneer met wat geroosterde cashewnoten.

Ingrediënten

•     2 eetlepels olie   
•     1 ui   
•     250 g champignons   
•     500 g asperges   
•     200 ml (soja) room of naar smaak minder
•     100 g cashewnoten  
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e-mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg: www.vegetarischekok.nl