Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Walnoten tapenade

Bereiding

Maal de walnoten tot meel in een keukenmachine of blender. Voeg dan de zonnebloempitten toe samen met de  in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes, de fijngesneden verse basilicum, peterselie, kokosolie zout, peper en citroensap. Pulse alles tot een gelijkmatig mengsel ontstaat wat niet te fijn is en proef of je nog extra zout, peper of citroensap wilt toevoegen.
 

Ingrediënten

  • 100 gram  walnoten
  • 2 eetlepel zonnebloempitten
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 5  zongedroogde tomaten
  • 1 scheut  citroensap
  • Snufje  zout en peper
  • 2 takjes basilicum
  • 5 takjes  peterselie
  • 1 theelepels basilicum gedroogd
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e- mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg: www.vegetarischekok.nl