Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Wortel en koolhussel

Bereiding

Verwarm de kokosolie zeer rustig op laag vuur in een ruime koekenpan. Voeg de evt. geschilde bospeen toe en laat zachtjes zo’n 7-10 minuten garen. Draai de wortels zo nu en dan een beetje om gelijkmatige garing te bevorderen. Snijd ondertussen de witte kool in dunne repen en voeg toe. Laat zo’n 5 minuten meebakken en breng op smaak met wat zout. Mochten de wortels te snel gebruind raken, dan kun je één of twee slok water toevoegen.
 

Ingrediënten

  • 1 bos bospeen
  • ¼  wittekool
  • Beetje zout
  • Beetje kokosolie
 

Nog meer recepten?

In ons magazine Leven staan veel recepten, word nu lid en ontvang Leven 4 keer per jaar met daarin pagina's vol recepten. Daarnaast bevat onze e- mailnieuwsbrief elke maand een heerlijk recept.

Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg: www.vegetarischekok.nl