Recept uit het boek ‘Taart ende Koeck‘, door Maartje Borst.
Pas op! Vegan bakken is hot!!
Maartje Borst bewijst met ‘Taart ende Koeck’ dat 100% vegan taarten, cakes en koekjes minstens zo lekker zijn als oma’s ouderwetse appeltaart. In dit inspirerende bakboek vind je geen rare bakbenodigdheden als kilo’s cashew met kokosolie, maar simpele, slimme en natuurlijke ingrediënten. Denk aan appelmoes of kokend water, voor de allerlekkerste, luchtigste, smeuïgste cakes en chocotaarten. Om je vingers bij af te likken, en goed voor iedereen!
Dit is een ontzettend gevaarlijk koekje: een verslaving ligt op de loer. Deze amandeltuiles zijn lekker licht en delicaat, je eet ze zo weg. Ze zijn ook perfect om desserts mee op te leuken, zoals pudding, panna cotta en ijs. En heel makkelijk te maken. Blijf wel in de buurt van de oven, want doordat ze zo dun zijn, branden ze snel aan.