Bietensalade met dille

Dit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Oranje salade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki. Al deze gerechten zie je ook op de foto.

BEREIDINGSTIJD

< 60 minuten

GESCHIKT VOOR

4 personen

Ingrediënten

500 g rode bieten
1 bosje dille
2 el olijfolie
Zout en peper

Deel dit recept

Bereiding

Bereidingstijd: tot 60 minutenKook de bieten in 40-60 minuten gaar, afhankelijk van de grootte. Schil de bieten en snijd ze in schijfjes. Hak de dille fijn. Voeg de olijfolie, zout, peper en dille aan de bieten toe en meng alles goed door elkaar.

Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Bekijk ook deze recepten