Chocolade ijsjes
Ingrediënten
400 ml kokosroom
2 el cashewpasta
1 el agavesiroop
2 rijpe bananen, in plakjes, bevroren
2 tl vanille-extract
0.5 tl zeezout
pure chocolade (70% cacao)
cacaonibs, amandelschaafsel, kokosschaafsel, pistachenoten (gehakt), zeezout, chilivlokken, hennepzaad en/of gevriesdroogde frambozen (verpulverd)
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten. Doe de kokosroom, de cashewpasta, de agavesiroop, de banaan, het vanille-extract en het zout in de keukenmachine en mix tot een gladde massa.
2. Verdeel het mengsel over de ijslollyvormpjes en steek de stokjes erin. Zet de ijslollyvormpjes in de vriezer en laat de ijsjes in 3 uur opstijven.
3. Smelt voor de topping de chocolade au bain-marie.
4. Haal de ijslolly’s uit de vormpjes en bedruip ze met de gesmolten chocolade. Bestrooi ze tot slot met toppings naar keuze en laat de chocolade hard worden.
Taal: Nederlands
ISBN: 9789021572543
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 13-09-2019
Bestel hier!