Dit recept is onderdeel van de gourmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen.
Courgette pizzaatjes
Ingrediënten
1 courgette
1 blikje tomatenpuree
Topping voor op de pizzaatjes, zoals: paprika, tomaat, champignons, ui, pijnboompitten, feta of olijven
Handje geraspte kaas
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minutenVoorbereiding
Snijd de courgette in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Besmeer de plakjes met een laagje tomatenpuree en beleg de pizzaatjes met de ingrediënten voor de topping. Strooi er tot slot wat geraspte kaas overheen.
Tijdens de maaltijd
Verhit een scheutje olie in een pannetje en bak de pizzaatjes tot de kaas gesmolten is.
Receptuur: Marieke Broeders
Foodstyling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotostyling & Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com