Van The Vegan Entrepeneur
Randy Hereman interviewt alle gasten in de shows, en nu komt hij zelf met een geweldig recept: Easy Vega Wraps, zowel als snack, lunch of diner erg lekker. Kijk ook eens op zijn site voor zijn verhaal.
Van The Vegan Entrepeneur
Randy Hereman interviewt alle gasten in de shows, en nu komt hij zelf met een geweldig recept: Easy Vega Wraps, zowel als snack, lunch of diner erg lekker. Kijk ook eens op zijn site voor zijn verhaal.
Volkoren Wraps
Vegan Mayonaise
Siracha Saus
Spinazie
Komkommer
Avocado
Augurk
Zoete Aardappel
Bruine bonen
Paprikapoeder
Olijfolie
Bereidingstijd: 30 minuten
Zet de oven aan op 200 graden.
Snij de zoete aardappel in blokjes, mix in een schaal samen met de olijfolie (of water) en het paprikapoeder, peper en zout.
Verspreid de zoete aardappel op een bakplaat en zet hem in de oven voor ongeveer 15-20 minuten, totdat ze mooi bruin zijn van buiten en zacht van binnen.
Was de spinazie, snij de komkommer in reepjes, de avocado in stukjes en de augurk in plakjes.
Verwarm een koekenpan en leg de wrap in de pan. Draai deze af en toe om zodat er geen bubbels ontstaan. Wanneer ze warm en zacht zijn, zijn ze goed. Laat ze niet te lang liggen, dan drogen ze uit en rollen ze niet meer zo goed.
Scheur een stuk aluminiumfolie van de rol en leg de wrap hierop.
Gooi een lepel mayo op de wrap en als je van spicy houdt voeg siracha saus toe naar smaak.
Nu volgt de spinazie, komkommer, avocado, bruine bonen (optioneel), augurk en de zoete aardappel.
Rol de wrap op, sluit hem aan één kant en scheur hem open aan de andere kant.
Smullen maar.