Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas

“Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly’s zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.”

BEREIDINGSTIJD

< 20 minuten

GESCHIKT VOOR

2 personen

Ingrediënten

1/2 rode ui
1/4 paprika geel, rood en groen
30 gram Cheddâh
30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
30 gram eikenbladsalade
1/2 kleine rode biet
1/2 kleine gele biet
1/2 avocado
15 gram Boerse ‘zin
15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
4 gram zonnebloempitten
olijfolie
80 gram farfalle

Deel dit recept

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten-pasta koken.
-rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
-koken
-snijden
-grillen.
-rode ui snijden.
-paprikas snijden.
-uitje aanbakken,
-paprika erbij.
-avocado snijden.
-boerse’zin mengen met non-melk.
-cheddâh mengen met non-melk.
-pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
-salade opmaken, sla – bietjes, avocado, -Boerse’zin dressing, zonnebloempitten.
-groente bij de pasta, roeren en op het bord.
-afmaken met Parm á Zaan.

Bekijk ook deze recepten