Farfalle met vegan cheddar roomsaus & salade met gegrilde bietjes, avocado en vegan kaasdressing

met vegan ‘kaas’ entrepreneur Charlotte zum Vörde sive Vörding

Charlotte kookt voor ons een heerlijke vegan Farfalle met haar eigen product ‘Charly’s Cream Spices & Onion’ en een salade met gegrilde bietjes, avocado en een vegan kaas- dressing waarvoor ze haar eigen ‘Charly’s Cream Spices & Onion’ gebruikt.
“Speciaal voor de Lekker Vega Kookshow heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De (vegan cheese) Charly’s zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.” De producten van Charly’s zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de Aarde.

BEREIDINGSTIJD

< 20 minuten

GESCHIKT VOOR

2 personen

Ingrediënten

1/2 rode ui
1/4 paprika geel, rood en groen
30 gram Charly’s Cream Spices & Onion
30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld Charly’s Karmasan
30 gram eikenbladsalade
1/2 kleine rode biet
1/2 kleine gele biet
1/2 avocado
15 gram Charly’s Cream Spices & Onion
15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
4 gram zonnebloempitten
olijfolie
80 gram farfalle

Deel dit recept

Bereiding

Bereidingstijd: 15-20 minuten

pasta koken
rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht)
koken
snijden
grillen
rode ui snijden
paprikas snijden
uitje aanbakken
paprika erbij
avocado snijden
Charly’s Cream Herbs & Garlic mengen met non-melk
Charly’s Cream Spices & Onion mengen met non-melk
pasta afgieten en mengen met de Charly’s Cream Spices & Onion saus
salade opmaken, sla – bietjes, avocado, Charly’s Cream Herbs & Garlic dressing, zonnebloempitten
groente bij de pasta, roeren en op het bord
afmaken met Charly’s Karmasan

Bekijk ook deze recepten