FRAMBOZEN-KERSEN CRUMBLE

van Jacinta Bokma
Ik heb gekozen voor een ontbijttaartje waarmee je je geliefde in de ochtend erg blij kan maken! Maar als toetje is de frambozen-kersencrumble ook heerlijk!

BEREIDINGSTIJD

< 30 minuten

GESCHIKT VOOR

4 personen

Ingrediënten

100 gram bevroren frambozen en kersen (mix naar wens)
4 grote eetlepels amandelmeel
50 gram volkoren boekweitmeel
snufje zout
3 el milde olijfolie (of koolzaadolie)
2 el ahornsiroop
1 theelepel vanille essence
flinke snuf kaneel of koekkruiden
optioneel: Griekse yoghurt of kwark (hoeveelheid naar wens)

Deel dit recept

Bereiding

Bereidingstijd: 25 minuten

Verwarm de oven voor op 190 graden
Roer in een kom alle ingrediënten met de bolle kant van de lepel en dek daarna het fruit goed af
Verdeel het fruit gelijkmatig over de vormpjes
bak 15 minuten in de oven
Eet de ontbijttaartjes warm, met (optioneel) een flinke dot romige Griekse yoghurt.

Bekijk ook deze recepten