Groene Bami
Ingrediënten
250 gram Bami
1 teentje knoflook
1 sjalot
Cherrytomaatjes
Taugé
Zout en peper
Optioneel: bananenblad om gerecht op te serveren
Bereiding
Bereidingstijd: tot 30 minuten
Bereidingswijze
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel de ui en snijd in stukken. Pel en snijd ook de knoflook fijn.
Verhit in een wok een scheutje olie en fruit hierin de sjalot en knoflook.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en bak deze samen met de taugé even mee.
Roer daarna de bami erdoorheen en laat het goed warm worden.
Breng op smaak met zout en peper.
Jacinta Bokma is lekkerbek en foodinspirator voor een mooiere wereld: recepten die goed zijn voor jezelf, de dieren en de planeet. Vind meer recepten in haar kookboeken De Snelle Vegetariër en Puur Plantaardig/De Dunne Vegan
beide Gourmand World Cookbook Award winnaar >> Koop in onze webshop!
Like en volg Jacinta en De Snelle Vegetariër op Facebook
en @jacintabokma op Instagram