Noem het taco’s, gordita’s of wraps.., feit is dat je je vingers erbij aflikt. Dit recept, met toestemming van Vivera hier gepubliceerd, is te lekker om het niet te maken.
En door de kimchi is het nog gezond ook.
Kimchi taco’s met Tofusion Korean Style en koriandermayo
Ingrediënten
6 tacoschelpen of ‘gordita’s’ (kleine wraps) *
1 pak Vivera Tofusion Korean Style
4 el plantaardige mayo**
1 handje koriander, ter garnering
1 limoen, in partjes gesneden
3 el kimchi
1 handje rode kool, in zeer dunne reepjes
* bijv. de groentewraps van No Fairy Tales, of die van Lidl (al zijn die wel aan de grote kant)
** bijv. van Jean Baton, Remia, TheMayoSisters of Hellman’s
Bereiding
Verwarm de tacoschelpen volgens de instructies op de verpakking of verwarm de gordita’s even onder de grill in de oven.
Maak de Vivera Tofusion klaar zoals beschreven op de verpakking.
Mix de mayo met de koriander (houd wat blaadjes achter ter garnering) en een kneepje limoen in een hakmolen of met de staafmixer tot een koriandermayo.
Smeer de taco’s in met een beetje mayo, beleg ze met de kimchi, rode kool en de Vivera Tofusion.
Garneer met de achtergehouden koriander en serveer met de overige limoenpartjes.
Alles over tofu
Lees hier alles over tofu: de soorten, de bereidingen en voedingswaarde.