Groenten. Je kan er alle kanten mee op. Deze keer gaan ze richting de kersttafel. Heerlijke groenten van het seizoen, zoals onder andere de Pastinaak die het geheel een zoete en kruidige smaak geeft.
Knapperige gegrilde groenten
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
2 rode uien
1 Aubergine
1 gele peen
1 pastinaak
1 el korianderkorrels
paar takjes tijm en/of rozemarijn of 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
olijfolie
Bereiding
Bereidingstijd: tot 45 minuten
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aubergine in dunne plakjes en de courgette in dikkere plakken.
Snijd de paprika in (niet te dunne) repen.
Snijd de uien middendoor en daarna in partjes.
Vermaal in de vijzel de korianderkorrels en voeg deze samen met de kruiden en de knoflook uit de knijper bij de groenten.
Besprenkel met olijfolie, hussel nog even goed door en bak de groenten in de voorverwarmde oven in 35-45 minuten gaar.