uit het nieuwe kookboek ‘FAMILY.EAT.PLANT‘, van Lisette Kreischer & Maartje Borst. Wil je dit prachtige boek helemaal gratis ontvangen? Word dan donateur!
Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Ze is co-founder van de inmiddels befaamde Dutch Weed Burger en heeft meerdere succesvolle (kook)boeken op haar naam staan, waaronder Ecofabulous koken in alle seizoenen, het succesvolle en internationaal bekroonde Groente uit zee, Plant Power, The Plant Pharmacy, MAN.EAT.PLANT. en DOG.EAT.PLANT.. Haar liefde voor de geneeskrachtige plantenkeuken en voor al wat leeft draagt zij uit middels haar boeken, verhalen en fotografie.
Wat een fantastische combinatie is bladerdeeg en paddenstoelenragout toch! Dit is een eenvoudige vegan versie van het klassieke pasteitje maken. Superleuk tijdens feestelijke aangelegenheden. In veel families is dit gerecht geliefd onder kinderen, pubers en volwassenen!