Rode of witte wijn marinade

Dit recept is onderdeel van de courmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen. Je kunt deze marinade gebruiken voor kant-en-klare vleesvervangers, zoals roerbakstukjes, tofu, tempeh of groente.

BEREIDINGSTIJD

< 10 minuten

GESCHIKT VOOR

4 personen

Ingrediënten

175 ml rode of witte wijn
2 el olijfolie
1 heel klein uitje, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 el verse peterselie, fijngehakt
1 el verse tijm en rozemarijn
Snufje zout
Versgemalen zwarte peper

Deel dit recept

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minutenMeng alle ingrediënten goed door elkaar. Gebruik de marinade direct of zet hem tot gebruik in de koelkast.

Receptuur: Lucia Sancho/aardkind
Styling& Fotografie: Lisanne Koopmans

Bekijk ook deze recepten

Niets gevonden.