Vegan cheesy popcorn à la Cameron Diaz
Ingrediënten
Maiskorrels (speciaal voor popcorn)
Olijfolie
Zout
Edelgistvlokken
Optioneel: spicy saus (‘Cholula’ is Camerons favoriet)
Een diepe pan met deksel
Een theedoek
Bereiding
Bereidingstijd: minder dan 10 minutenSchenk een flinke scheut olijfolie in de diepe pan. Voeg de maiskorrels toe en zorg ervoor dat ze allemaal bedekt zijn met een laagje olijfolie.
Zet de deksel op de pan en laat dit op middelhoog vuur opstaan tot de maiskorrels beginnen te poppen. Schud de pan niet!
Houd met een theedoek (tegen de hitte) de deksel op de pan en wacht totdat de popcorn minder gaat poppen.
Zet het vuur uit en laat de deksel nog even op de pan.
Voeg daarna het zout, edelgistvlokken en de pittige saus naar smaak toe.
Dit favoriete recept voor zelfgemaakte popcorn van filmster Cameron Diaz beheerste het entertainmentnieuws rond Kerst '22.