Dit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Oranje salade, Bietensalade, Falafel & Friends en Tzatziki.
Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt
Ingrediënten
200 g wortel
200 g venkel
200 g ui
200 g rode paprika
200 g courgette
0.5 pak fijngehakt van Tivall
Zout en peper
Eventueel tijm
Bereiding
Bereidingstijd: tot 30 minutenSnijd alle groende in grove stukken van dezelfde grootte. Stoom of kook alle groente. Let op: de tijd waarin de groenten gaar worden verschilt per soort, waardoor de verschillende soorten het best apart gestoomd of gekookt kunnen worden. De wortel moet het langst gekookt of gestoomd worden, dan de venkel, daarna de ui, dan de paprika en tot slot de courgette. Bak het fijngehakt en meng alle groente en het gehakt door elkaar. Voeg zout, peper en eventueel wat tijm toe en mix het geheel goed.
Styling & Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com