Home
Flammkuchen met in stroop gebakken pompoen. Met spinazie en walnoten.
Orecchiette met boerenkool, pompoen en gorgonzola
Vegetarische lasagne met linzenbolognese en Parmezaan
Tikka masala met tofu, sperziebonen en cashewnoten
Andijvie-aardpeer stamppot met een cashew-zwarte bonenburger
Snelle Falafel
Snelle pompoen pasta uit de oven
Tofutaco’s met pico de galle
Nasi met saté van sticky bloemkool & vegan kipstuckjes
Vegan bibimbap
Vegan Risotto & gebakken Peer – voor een vega kerst
Vegan Party: Hapjes met gerookte ‘zalm’ & ‘roomkaas’, kappertjes en dille van Gaz Oakley
Vegan Chili Sin Carne – plantaardig gerecht voor vleesliefhebbers
Vegan Biefstuk met Pistache-Crumble
Geroosterde gemarineerde Tofu met broccoli
Sesam-Tahin Koekjes met Dulce de Leche uit kookboek Vega Arabisch
Winterse roast: Vegan Rollade
Talbina – gerstepap als superfood
Spinazie omelet met avocado en cottage cheese
Orzo met vega kip en courgette
Kerrie bowl met tempeh
Noodles met crispy tofu en shirataki
Linzen chili met courgette noedels en extra bonen
Gevulde aubergine met quinoa en champignons