Voor haar Historisch Kookboek Vega selecteerde culinair historica Manon Henzen, heerlijke vegetarische recepten uit kookboeken van de Romeinse oudheid tot en met de 18e eeuw.
In vier menu’s laat zij jou kennismaken met vegetarische gerechten uit de historische keuken.
Naast verrassende recepten zonder vlees en vis, geeft het kookboek informatie en leuke weetjes over culinaire geschiedenis, stap-voor-stap uitleg over het maken van historische gerechten en tips om jouw hedendaagse vegetarische recepten voortaan een smakelijke historische twist te geven. De recepten zijn geïllustreerd met prachtige foto’s van Jeroen Savelkouls.
Ook heel leuk als cadeautje, bijvoorbeeld voor liefhebbers van geschiedenis. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Bestel het kookboek hier op eetverleden.nl (of word lid van de Vegetariërsbond en je ontvangt dit boek als geschenk gratis. Zie hieronder.

Historisch Kookboek Vega gratis voor nieuwe leden
Word ook lid van de Vegetariërsbond en kies Historisch Kookboek Vega als welkomstgeschenk.