50 recepten om bij weg te smelten

In dit vrolijke kookboek vult Marleen Visser haar beste ijsrecepten uit haar eerdere boek ‘IJs’ aan met een reeks nieuwe, verrassende smaakcombinaties. Duik in de kunst van het ijs maken en ontdek smakelijke recepten voor roomijs, sorbetijs, yoghurtijs, vegan ijs, ijstaart én ijslolly’s. Van citroenwaterijsjes en matcha-ijs met witte chocolade tot zelfgemaakte magnums en spicy honingijs met perzik en meringue – allerlei heerlijke en nieuwe smaakcombinaties komen aan bod.

Ook deelt Marleen handige tips om je ijs de juiste consistentie te geven en legt ze uit hoe je zelf smaakcombinaties bedenkt. En natuurlijk is geen ijsje compleet zonder knapperig hoorntje – ook daarvoor vind je het perfecte recept.

Auteur, © recepten & food fotografie: Marleen Visser

152 p. | 23,- | Uitg. Becht / HarperCollins Holland | ISBN 9789023017448 | verkrijgbaar bij o.a. BOL, Bruna en zelfstandige boekhandels zoals IJburg Boeken

IJS & meer is een lekker boek met recepten om zelf vegan ijs te maken

Historisch Kookboek Vega is een boek van Manon Henzen van eetverleden.nl dat verhaalt over de rijke geschiedenis van onze eetcultuurHistorisch Kookboek Vega gratis voor nieuwe leden

Word ook lid van de Vegetariërsbond en kies Historisch Kookboek Vega als welkomstgeschenk.