50 recepten om bij weg te smelten
In dit vrolijke kookboek vult Marleen Visser haar beste ijsrecepten uit haar eerdere boek ‘IJs’ aan met een reeks nieuwe, verrassende smaakcombinaties. Duik in de kunst van het ijs maken en ontdek smakelijke recepten voor roomijs, sorbetijs, yoghurtijs, vegan ijs, ijstaart én ijslolly’s. Van citroenwaterijsjes en matcha-ijs met witte chocolade tot zelfgemaakte magnums en spicy honingijs met perzik en meringue – allerlei heerlijke en nieuwe smaakcombinaties komen aan bod.
Ook deelt Marleen handige tips om je ijs de juiste consistentie te geven en legt ze uit hoe je zelf smaakcombinaties bedenkt. En natuurlijk is geen ijsje compleet zonder knapperig hoorntje – ook daarvoor vind je het perfecte recept.
Auteur, © recepten & food fotografie: Marleen Visser
152 p. | 23,- | Uitg. Becht / HarperCollins Holland | ISBN 9789023017448 | verkrijgbaar bij o.a. BOL, Bruna en zelfstandige boekhandels zoals IJburg Boeken

Historisch Kookboek Vega gratis voor nieuwe leden
Word ook lid van de Vegetariërsbond en kies Historisch Kookboek Vega als welkomstgeschenk.