Fresh, pure and honest. Green is our way. We are here to revolutionise the Dutch Cuisine establishment and celebrate the movement! Chef/owner Luc Kusters is one of the founders of this new gastronomy. This is the gastronomy of a new, smart world that brings how we eat and how we consume to a whole new level: being in harmony with the land and taking care of Earth. Simply put, in balance with nature.
Bolenius heeft sinds 2016 een Michelinster en staat in nationale én internationale lijsten hoog aangeprezen als beste groentenrestaurant. Omdat het restaurant wordt gezien als rolmodel voor duurzame gastronomie, kreeg het in 2021 als eerste ook een Groene Michelinster! Het restaurant bestaat inmiddels 10 jaar en heeft zich nationaal en internationaal bewezen. Als vlaggenschip van de “Dutch Cuisine” heeft dit restaurant de Nederlandse keuken en de Nederlandse eetcultuur hoog in het vaandel staan!
De speelse creativiteit van Luc en zijn brigade, hun ongekende vakmanschap en de beste producten die Nederland te bieden heeft, zorgen voor verrassing, vreugde en verrukking, uiteraard met de seizoenen mee en voor vleeseter, visliefhebber, vegetariër of veganist! Zowel op Bolenius Zuid-As Amsterdam als hier op de nieuwe locatie Rembrandtpark.
LEKKER VEGA Keurmerk ‘Goud’ voor Bolenius Rembrandtpark
Voor ‘Goud’ bevat een menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Bolenius Rembrandtpark biedt vegetariërs en veganisten het menu ‘Pure Plant’ dat 100% uit plantaardige gerechten bestaat. Veel daarvan uit eigen moestuin en voedselbos. En daarom krijgt ook dit restaurant van Luc Kusters het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. Een fantastisch restaurant om te genieten van duurzame gastronomie – ook voor vleesminderaars en flexitariërs!
1058 EA Amsterdam Nederland