Restaurant de Dyck ligt midden in het Groene Hart; in de polder tussen Alphen aan den Rijn en Amsterdam. In de omgebouwde boerderij serveren ze onder het motto ‘van het land zó op je bord’ duurzame en culinaire gerechten waarbij de seizoensproducten van hun eigen akkers en moestuin centraal staan.
In dit restaurant word je verrast met een exclusief menu op gastronomisch niveau. Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij hen van geniet. De gerechten van Chef Martijn Koeleman wisselen met de oogst mee en zijn zo duurzaam mogelijk. De moestuin staat centraal bij De Dyck, dus het ‘Moestuinmenu’ is in de basis altijd vegetarisch.
LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor De Dyck
De menukaart voor een ‘gouden’ restaurant is 100% vegetarisch en (minimaal) 50% vegan. De basiskaart is volledig vegetarisch, met groenten van eigen akkers. En daarom heeft De Dyck het keurmerk in de waardering ‘Goud’.