De Veldkeuken | Bunnik

De Veldkeuken Bunnik, Utrecht, is een restaurant voor de gehele dag

De Veldkeuken is een streekgebonden, biologisch restaurant, met bakkerij en landgoedwinkel. De keuken kookt en bakt al sinds 1999 met producten uit de buurt, en doet dat geheel vegetarisch en deels veganistisch.
In het restaurant kun je puur en lekker eten. De Veldkeuken kookt 100% biologisch, waarbij zo veel mogelijk de oogst van het landgoed wordt gebruikt. Ook bakt het team alle taarten en broden zelf in de eigen bakkerij, een klein stukje verderop op het landgoed.

Ontbijt & lunch, borrel & diner. Overdag houden zij altijd plaatsen beschikbaar voor wandelaars die aanwaaien. Een deel van de tafels is voor reserveringen. In het weekend kun je alleen voor het ontbijt of voor het oogsttafeldiner (zaterdag) reserveren.

Er zijn ook twee geweldige kookboeken. Neem een kijkje en bestel er eentje voor jezelf, of een ander.

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor de Veldkeuken

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Alle gerechten op de menukaart zijn 100% vega(n). En daarom krijgt De Veldkeuken het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. Een heerlijke plek voor iedereen die graag lekker vega(n) en biologisch eet!

De Veldkeuken | Bunnik
Koningslaan 11a
3981HD Bunnik Utrecht
Nederland

Reserveren

Reserveer via de website

 

Koningslaan 11a
3981HD
Bunnik

Andere vega restaurants voor jou