Bij restaurant GEIJT geloven Erik Munneke en Nathalie Geijtenbeek dat goed eten begint bij de bron. In de basis werkt de keuken plantaardig. Er zijn weliswaar ook dierlijke ingrediënten terug te vinden op de menukaart, dus vraag vooral naar de vegetarische of plantaardige variant.
Het restaurant in Ede voor lunch, borrel, deli en pop-up diners is voor liefhebbers van eerlijke, duurzame gerechten. In de keuken spelen lokaal geproduceerde ingrediënten de hoofdrol, zorgvuldig geselecteerd van nabijgelegen moestuinen, landerijen en lokale producenten.
LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor restaurant GEIJT
Voor ‘Goud’ bevat een menukaart 100% vegetarische gerechten waarvan minimaal 50% plantaardig. Bij Geijt is elk gerecht vegetarisch en bijna alles is ook in een plantaardige variant te verkrijgen. En daarom ontvangt het restaurant in Ede LEKKER VEGA Keurmerk in de waardering ‘Goud’.
Foto’s: GEIJT
Culinair recensent LEKKER VEGA Keurmerk ging eten bij restaurant GEIJT
Lees het verslag van haar bezoek aan GEIJT.
6711VD Ede Gelderland
Nederland