Le Jardin: “Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken. Een “goed stukje vlees of vis is desgewenst mogelijk” voor gemengde gezelschappen.”
Lees ook onze recensie van Le Jardin (april 2024)
Le Jardin is in 2024 door Michelin toegevoegd aan de nieuwe Michelingids. De organisatie hierover: “Tamara de Borst neemt groenten en kruiden als uitgangspunt. Met een Franse basis, frisse creativiteit en hier en daar een Aziatische smaakmaker.” Een must voor de vega(n) liefhebber.
Mooi videootje over chefkok Tamara de Borst
LekkerVega Keurmerk ‘Goud’ voor restaurant Le Jardin in Utrecht
Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. De gerechten op de menukaart zijn in de basis plantaardig. Daarom krijgt het LekkerVega Keurmerk in de waardering ‘Goud’.
3511 LL Utrecht Nederland