Bij MOGU Malatang stel je je eigen vega of vegan ramen samen! Kies je favoriete ingrediënten uit het food-display met 55 verschillende soorten groente, paddenstoelen, noodles en proteins (tofu, tempeh, dumplings en ei), en laat de keuken weten welke bouillon je wil als basis voor je soep; Chinese Sichuan, Japanse Miso of Thaise Tom Kha. Maak het af met toppings als chili-olie, tahin, koriander en lente-ui. Het volledige restaurant is vegetarisch en afgezien van de eieren is alles vegan – óók de bouillons.
Malatang betekent overigens ‘een mix van hotpot en ramen’.
In de kelder van het pand kweekt oprichter Jurian Wijnheijmer paddenstoeken onder de naam “MOGU Mycology Mushroom Lab”. De paddenstoelen worden gebruikt voor de gerechten in het restaurant, en je kunt ze ook kopen.
LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor MOGU Malatang
Voor de waardering ‘Goud’ bevat een menukaart 100% vegetarische gerechten waarvan minimaal 50% plantaardig. Het restaurant voldoet hier ruim aan want het serveert vegan ramen en meer plus een aantal gerechten met ei. En daarom waarderen wij dit restaurant met het LEKKER VEGA Keurmerk in de waardering ‘Goud’.
1055 MZ Amsterdam Nederland