Restaurant Blumé in het mooie Groningen doet er alles aan jou en je gezelschap een heerlijke ervaring voor te schotelen. De natuur is een grote bron van inspiratie voor het team. Hier komt alles samen, verleden, heden en toekomst. Want Blumé is beléven. Een culinaire ervaring die veel Grunningers “al omver heeft geblazen”.
Chefkok Henrice Dijks creeërt met seizoensinvloeden en eerlijke producten uit eigen tuin een unieke beleving voor jong(er) en oud(er).Zo is het menu ook samengesteld. Hierbij maakt de keukenbrigade gebruik van de nieuwste technieken en proef je ware gastronomie op gebied van textuur, smaak en beleving.
Flexitariërs kunnen kiezen tussen een 3-, 5- en 7-gangen proeverij menu. Voor de vegetariërs is het volledige menu in een vegetarische variant beschikbaar.
LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor restaurant Blumé
Voor de waardering ‘Goud’ bevat een menukaart 100% vegetarische gerechten, bij voorkeur minimaal 50% plantaardig. Het fine-dining restaurant in Groningen voldoet hier ruim aan want de keuken serveert het volledige menu in een vega variant. En daarom waarderen wij Blumémet het LEKKER VEGA Keurmerk in de waardering ‘Goud’.
Foto’s: Blumé
9712 GD Groningen Nederland







