Restaurant Kenneh, de allereerste West-Afrikaanse fine-dining restaurant in Nederland. En dat is extra bijzonder, omdat als we in Nederland ‘Afrikaans’ gaan eten dat met name Noord-Afrikaanse en Eritrese / Ethiopische gerechtjes betreft.
Wat als elk gerecht jou een uniek verhaal vertelt? Chef Kenneh doet precies dat. Hij serveert je niet alleen heerlijke gerechten, ook een openhartig kijkje in het warme hart van West-Afrika. Met een ervaring in diverse Michelinster-restaurants en een diep passie voor zijn roots, is Chef Kenneh op een missie om Nederland iets bijzonders voor te schotelen: een West-Afrikaanse ervaring die de zinnen prikkelt en nog lang blijft nagloeien.
LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor restaurant Kenneh
Voor de waardering ‘Goud’ bevat een menukaart 100% vegetarische gerechten waarvan minimaal 50% plantaardig. Het Amsterdamse fine-dining restaurant voldoet hier ruim aan want de keuken serveert een menukaart met volledig ‘vegan tasting menu’ voor het diner. En daarom waarderen wij Kenneh met die heerlijke West-Afrikaanse gerechten met het LEKKER VEGA Keurmerk in de waardering ‘Goud’.
Foto’s: via Kenneh
1053 LK Amsterdam Nederland







