Wie ben jij?
Flexitariër
Vegetariër
Vegan
Carnivoor
Vega ouders
Beleidsmaker
Lid
Wie zijn we?
Over ons
Vacatures
Actueel
Samenwerken
Contact
Lekker eten
Recepten
Alle recepten
Alle Top 5 recepten
LekkerVega Magazine
Vega kookboeken
Restaurants
Alle restaurants
Restaurant finder
Recensies
Aanmelden horeca
Feest
Islamitisch
Joods
Kerst
Meer feest...
LekkerVega Magazine
Kennis
Supplementen en vitamines
Voeding en dranken
Waarom vegetarisch ?
Definities & Tips
Vegetarische Instinkers
Food for thought
FAQ
V-Label
Keurmerk
Producten
Aanvragen
Doe mee
Doe mee met de 7- daagse Vega Challenge!
Vega challenges
Petities
Lid worden
Nalaten aan De Vegetariërsbond
Notarieel schenken
Vrijwilligerswerk
Samenwerken
Doneren
Wie ben jij?
Flexitariër
Vegetariër
Vegan
Carnivoor
Vega ouders
Beleidsmaker
Lid
Wie zijn we?
Over ons
Vacatures
Actueel
Samenwerken
Contact
Lekker eten
Recepten
Alle recepten
Alle Top 5 recepten
Restaurants
Alle restaurants
Restaurant finder
Recensies
Meld uw horecazaak aan voor LEKKER VEGA Keurmerk
Feest
Kerst
Islamitisch
Joods
Gelegenheden
Lekker vega magazine
Kennis
Supplementen en vitamines
Voeding en dranken
Waarom vegetarisch ?
Definities & Tips
Vegetarische Instinkers
Food for thought
FAQ
V-Label
Keurmerk
Producten
Aanvragen
Doe mee
Doe mee met de 7- daagse Vega Challenge!
Vega challenges
Petities
Lid worden
Nalaten aan De Vegetariërsbond
Notarieel schenken
Vrijwilligerswerk
Samenwerken
Doneren
Home
|
Recepten
|
Groene salade met Tofusion-spiesjes en sojadressing
Hollands
Groene salade met Tofusion-spiesjes en sojadressing
Chocoladepudding met Zachte Tofu
Courgettesoep met zoete aardappelen en krokante kikkererwten
Vega hete bliksem aardappelstamppot met appel en pastinaak
Paddenstoelenstoof met aardappelpuree, rode kool en kruidkoek
Snelle ‘hapsalon’ met plant-based kaassaus
Witlofgratin met aardappelen, pecannoten, tijm en honing
Orecchiette met boerenkool, pompoen en gorgonzola
Andijvie-aardpeer stamppot met een cashew-zwarte bonenburger
Snelle pompoen pasta uit de oven
Winterse roast: Vegan Rollade
Vegetarische amuse: Basilicumschelpjes met Citroen-Ricottacrème
1
2
3
4
…
8
Volgende
Menu