Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vegetariërsbond wil meer groentegerechten op kindermenu

AubergineWe roepen restaurantketens op om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en meer gezonde en vleesvrije kindermenu’s aan te bieden. Uit onderzoek uitgevoerd door ons blijkt dat kinderen meestal alleen ongezonde keuzes hebben. In veel gevallen ontbreekt ook een vegetarische optie. Kindermenu’s bevatten doorgaans te weinig groente en te veel calorieën. Van de onderzochte restaurantketens presteerde Van de Valk het minst slecht, maar ook daar valt nog het nodige te verbeteren.

Wie is een veggiemama?

 

Fotowedstrijd

Etend kindDe winnaars van de veggiemama fotowedstrijd zijn bekend. Deze fotowedstrijd was voor foto's van vegetarisch etende kinderen. De winnaars krijgen een cadeaupakket toegestuurd.

Hoe word ik een veggiemama?