Samen met andere moeders

Veggiemama Lucie

 Medewerker ledenzorg en administratie Vegetariërsbond en moeder van Eliška (3 jaar)
Kokeafbeeldingn is een van mijn grootste hobby’s en omdat ik vaak samen met vrienden kook, wil mijn dochtertje Eliška ook meehelpen; het is toch zo gezellig daar in de keuken. Ze is altijd heel trots op haar salades of de zelf gepaneerde paddenstoelen. Als ze zelf heeft meegeholpen, eet ze ook veel meer; het is tenslotte “van Eliška, aaaallemaal van mij”. Omdat ik in mijn omgeving weinig vegetariërs heb en toch heel graag samen kook, heb ik me aangemeld op de EatGreen website. Het is heel fijn dat er een plek is waar mensen kunnen afspreken om samen vegetarisch te gaan koken (en eten). Ik heb aan EatGreen een paar heel dierbare (kook)vrienden en een schriftje vol nieuwe recepten overgehouden.

Sociaal netwerk voor veggie en flexa's

afbeeldingSamen koken en het delen van eten is het gezelligste en lekkerste wat er is. Zeker als je een nieuwe veggiemama bent kun je wel wat inspiratie van anderen gebruiken. Daarom is er EatGreen. Het sociale netwerk voor veggie's en flexa's (flexetariërs). Op deze site kun je ervaringen delen en afspreken om samen te gaan koken of uit eten te gaan. De site voor iedereen die graag samen vegetarisch eet!

Ga naar de EatGreensite

Elkaar helpen

Een bijzondere groep is EHBE (Eerste Hulp bij EatGreenen). In deze groep kun je vragen stellen en elkaar helpen met (de eerste stappen in) vegetarisch eten. Vraag je je bijvoorbeeld af wat je met een bepaald product kunt doen of wat lekkere alternatieven voor vlees zijn, dan kun je hier de mening vragen van anderen!

Samen koken

afbeeldingDe basis van EatGreen zijn de groepen. In deze groepen kun je mensen ontmoeten die in de buurt wonen of dezelfde interesses hebben. Zo kun je in contact komen met anderen, je ervaringen en recepten delen en nog veel meer.

Recepten

afbeeldingOp deze site staan al een aantal recepten, maar de EatGreensite bevat een nog groter aantal recepten. Makkelijk te doorzoeken op bereidingsduur, keuken en ingrediënten. Ben je dus op zoek naar lekkere recepten of inspiratie kijk dan gerust in de receptendatabase van EatGreen.