Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vervang- en Gemakslijst

Starten met vegetarisch eten is voor veel mensen even wennen. Zeker als je merendeel van de week of zelfs altijd vegetarisch wilt eten. Daarom hebben we Lekker.Vegetarisch. Gezond vegetarisch voor Starters onwikkeld. In dit E-book staan tientallen recepten, die zo zijn samengesteld dat je door ze te combineren een lekker én gezond weekmenu krijgt. Je kunt dit E-book gratis downloaden. Als je dat doet dan maak je ook nog eens kans op het koobkoek De Hippe Vegetariër.

Wil je het E-book downloaden? Vul dan het onderstaande formulier in en je krijgt de link naar het E-book toegestuurd.

 

Help ons voorlichting geven

Wij willen iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we onder andere door deze vervang en gemaktslijst Word donateur en steun dit werk!