Over Ons
De Vegetariërsbond wil vleesminderaars, flexitariërs en vegetariërs laten proeven van de lekkere en gezonde vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten, middels inspirerende services zoals de #0 Dagen Lekker Vega, de Lekker Vega Kookshow,  evenementen, etc. Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?
Lees meer,  en doe mee!
 

Doorgaan na 30 dagen vegetarisch

Word donateur en krijg een mooi welkomstgeschenk

Om jou en anderen te kunnen blijven helpen vaker te proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn, kunnen we niet zonder jouw steun. Voor slechts 3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond, steun je ons werk om voorlichting te geven over vegetarisch eten en ontvang je ook nog 4 keer per jaar het magazine Lekker Vega met lekkere recepten, culinaire reisverslagen, nieuwe producten met het V Label-keurmerk en nog veel meer.
 

Na 30 dagen vegetarisch, 7 dagen in de week vegetarisch met Vegatopia-het kookboek

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun het Lekker Vega Kookpakket bestaande uit een prachtig schort, de startersbrochure Tast Toe! en 'Vegatopia het kookboek'. In het kookboek krijg je voor elke dag lekkere recepten met steeds een ander thema, terwijl in Tast Toe! recepten staan die je helpen lekker én gezond vegetarisch te eten.

Profiteer direct!


Als dank voor je donatie krijg je:
  • Gratis het vega kookpakket inclusief Vegatopia-het kookboek.
  • Gratis! 4 x per jaar magazine Lekker Vega t.w.v. bijna 16,- euro.
  • Korting! Je krijgt 10 % korting in vele restaurants en 5% korting bij de webshop van de Vegetarische Slager.
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan.

Machtiging en voorwaarden ontvangen geschenk en levering in buitenland

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar administratie@vegetariers.nl) is voldoende.

Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met kortingspas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.
Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden