Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Disclaimer

De website van de Vegetariërsbond is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies, heeft dit een algemeen karakter. Het heeft dus geen relevantie voor een specifieke situatie.

De Vegetariërsbond is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het bezoeken van deze site. De Vegetariërsbond is evenmin aansprakelijk wanneer de website (tijdelijk) onbereikbaar is. Dat geldt eveneens voor websites die via een link met de website van de Vegetariërsbond worden bezocht.

We vinden het belangrijk dat onze informatie word verspreid en zodanig vegetarisch eten wordt gestimuleerd. Onze informatie mag worden gedeeld onder vermelding van ons als bron en bij online gebruik met een link naar de betreffende pagina.

Creative Commons-Licentie
De website van de Vegetariërsbond van Nederlandse Vegetariërsbond is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.
Gebaseerd op www.vegetariers.nl.