Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Nieuwe producten met het Vegetarisch productkeurmerk

&Samhoud, bekend van het tweesterrenrestaurant in Amsterdam, heeft nu ook producten voor de consument. Hiervan dragen drie producten vanaf nu het Vegetarisch keurmerk: de aspergeburger, de bonenburger en het groentegehakt. De producten zijn te koop bij Albert Heijn en Albert Heijn XL.

Lees hier meer over het Vegetarisch Productkeurmerk.  

  Vegetarische instinkers


Vlees en vis kun je over het algemeen wel vermijden als vegetariër. Er zijn echter een heleboel voedingsmiddelen waar het dode dier onherkenbaar in verstopt zit. Hier staan de bekendste instinkers voor je op een rijtje.
 

Vegetariërsbond


Zonder jouw steun kunnen we geen voorlichting geven aan consumenten en bedrijven over wat vegetarisch is en niet. Word daarom vandaag nog donateur.
 

ProductkeurmerkHet Vegetarisch Productkeurmerk garandeert dat producten vegetarisch zijn. Het keurmerk is te herkennen aan het bovenstaande logo.

 

Productranking

afbeelding
Vegetarisch of niet? Soms zie je dat direct, soms is het lastiger. Voor de laatste gevallen hebben we de productranking. Hierin staat overzichtelijk welke producten (waarschijnlijk) vegetarisch zijn en welke (mogelijk) niet.