Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Productranking:
Strooigoed of Strooifout?

Vegetarisch of niet? Soms zie je dat direct, soms is het lastiger. Voor de laatste gevallen hebben we de productranking. Hierin staat overzichtelijk welke producten (waarschijnlijk) vegetarisch zijn en welke (mogelijk) niet.
Uiteindelijk kunnen we alleen van producten met het productkeurmerk 100% garanderen dat ze vegetarisch zijn. Strooigoed heeft dit keurmerk nog niet. Check daarom in deze ranking, waarin we je een indicatie geven naar aanleiding van de ingrediënten.

 

Word donateur en help ons voorlichting geven

Zonder jouw steun kunnen we geen voorlichting geven aan consumenten en bedrijven over wat vegetarisch is en wat niet. Word daarom vandaag nog donateur.
 


  Vegetarische instinkers


Vlees en vis kun je over het algemeen wel vermijden als vegetariër. Er zijn echter een heleboel voedingsmiddelen waar het dode dier onherkenbaar in verstopt zit. Hier staan de bekendste instinkers voor je op een rijtje.