Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Persinformatie

Deze informatie is alleen bedoeld voor journalisten en pers. Voor andere vragen kunt u voor contactgegevens kijken op onze contactpagina.

 

Persberichten

Al onze persberichten zijn op de site terug te vinden.
 

Woordvoerder Floris de Graad

De woordvoerder van de Vegetariërsbond is directeur Floris de Graad. Hij is te bereiken via f.degraad@vegetariers.nl en op maandag t/m woensdag en vrijdag van half 10 tot 16 uur via 020-3300044. Buiten deze tijden is hij te bereiken op 06-28071832.

 

 

Persvoorlichter Vincent Kagie

Wilt u extra informatie naar aanleiding van een persbericht, wilt u achtergrondinformatie of kunt u Floris de Graad niet bereiken dan kunt u bellen naar de persvoorlichter, Vincent Kagie. Hij is te bereiken via v.kagie@vegetariers.nl en van maandag tot en met donderdag van 10 tot 17 uur te bereiken via 020-3300044, buiten deze tijden kunt u hem bereiken via 06-24232025.


Voedingskundige Sytske de Waart

Voor specifieke voedingskundige vragen kunnen we u in contact brengen met Sytske de Waart. Zij is de voedingskundige van de Vegetariërbond. U kunt met haar in contact komen via de persvoorlichter.