Smakelijke Veggie Fair verleidt ook zelfplukker

Een warm herfstzonnetje, heerlijk eten en een gezellige sfeer. De Veggie Fair had alles wat een evenement als dit moet hebben. Op het prachtige landgoed Olmenhorst stonden 50 stands waar men kennis kon maken met diverse vegetarische en plantaardige producten en verscheidene organisaties die zich bezighouden met dierenwelzijn en vegetarisch eten. Daarnaast was er een leuk programma met diverse interessante sprekers.

Gedurende de twee dagen dat de Veggie Fair duurde kwamen er duizenden mensen langs. Dit waren zeker niet alleen maar vegetariërs en veganisten, maar ook mensen die nieuwsgierig waren naar vegetarisch eten. Daarnaast kwamen veel mensen die naar de Olmenhorst waren gekomen om zelf appels en peren te plukken ook langs bij deze gezellige fair. Zo was er een zeer divers publiek bij deze zeer geslaagde eerste editie van de Veggie Fair.

Deze eerste Veggie Fair hebben we  in twee maanden samen met onze partners (Vegatopia, Vega-Life en deVegetariër) opgezet, maar de meeste eer gaat naar Vegetafel en Christine Burgemeester, die het evenement coördineerde. Volgend jaar komt er zeker een vervolg en daar zullen wij ook zeker bij betrokken zijn. Op de hoogte blijven? Volg @VeggieFair of like de Veggie Fair op Facebook.

Bekijk wie de standhouders waren en wat er op het programma stond.

Wie zaten achter de Veggie Fair:

  in opdracht van

in samenwerking met:


Foto's: Stephanie Driessen