Honderden mensen genieten van Vega-picknick

Deze zomer hebben wij in parken op verschillende plekken in het land lekker vegetarisch uitgepakt. Gewapend met picknickkleedjes gevuld met veel vegalekkers ging ons evenemententeam op pad. En niet voor niets! De Vega-picknicks werden warm ontvangen en dat kwam niet alleen door de zon. We hebben een paar honderd mensen laten smullen van diverse vegetarische lunchproducten. Voor het luttele bedrag van €2,50 konden bezoekers een goed gevuld picknickkleedje kopen, waarvan de inhoud niet mis was. Sommige mensen kwamen zelfs na hun lunch nog een of meerdere gevulde kleedjes kopen voor de volgende dag.

Lekker vegetarisch is niet alleen voor vegetariërs

Het was zowel in Den Haag, in Amersfoort als in Rotterdam een bont gezelschap. Sommige mensen kwamen speciaal voor de Vega-picknick naar het betreffende park. Zij hadden er over gelezen in een lokale krant, op social media of op andere plekken op internet. Anderen waren getipt door familie of vrienden. En ook voorbijgangers te voet en op de fiets sloten spontaan aan voor een heerlijke vegetarische picknick.

De Vega-picknicks brachten een vrolijk tafereel op het gras in de parken. De mensen spreidden hun aangekochte picknickkleedje uit, gingen er ontspannen bij zitten en waren zonder uitzondering bijzonder verrast over de uitgebreidde inhoud van hun kleedje. Natuurlijk verschillen smaken, maar voor iedereen was er genoeg om te kunnen genieten van een heerlijke plantaardige lunch. Zo makkelijk en vooral lekker is het om ook tussen de middag  smakelijk vegetarisch te tafelen!

Bedankt Lima, Carl Siegert, Natudis, Maza, Wilmersburger, ’s Lands Beste en Katja!

Wij hebben deze picknicks georganiseerd, maar mede dankzij onze sponsors hebben we dit ook daadwerkelijk aan honderden mensen kunnen aanbieden. Bij deze dan ook een heel hartelijk dankjewel aan Lima, Carl Siegert, Natudis, Maza, ’s Lands Beste en Katja. Jullie hebben de gasten van onze Vega-picknicks blij verrast met jullie vegalekkers!

Dit smaakt naar meer!

Dit jaar hebben we lekker vegetarisch uitgepakt in het Zuiderpark in Den Haag, Park Schothorst in Amersfoort en het Vroesenpark in Rotterdam. Wij merken dat onze Vega-picknick erg gewaardeerd wordt én dat er vraag is naar meer. Na drie geslaagde vega-picknicks en zoveel enthousiasme zien wij het wel zitten om volgend jaar uit te breiden.

Waar wil jij Vega-picknicken in de zomer van 2017?

Heb jij onze Vega-picknicks gemist of wil je volgend jaar weer lekker vegetarisch picknicken in een fijn park bij jou in de buurt? Laat het ons weten, want tenslotte weet jij de leukste plekjes in je eigen omgeving het best te vinden. Bovendien kunnen we jouw vegahulp goed gebruiken, om zoveel mogelijk mensen te laten proeven en ervaren hoe lekker en makkelijk vegetarisch lunchen kan zijn. Hou jij ons op de hoogte? Dan houden wij jou op de hoogte via onze nieuwsbrief, onze Facebookpagina, Twitter en op Instagram!

Laat ons jouw favoriete picknickplek weten via info@vegetariers.nl!