Ledendag 2013

Op zaterdag 6 april was de ledendag in het Mirror Centre in Amsterdam. Ongeveer 40 mensen waren op de dag afgekomen. De dag begon met presentaties door directeur Floris de Graad over de activiteiten van het afgelopen jaar en de plannen voor 2013. Veel activiteiten van het vorige jaar zullen ook dit jaar weer worden georganiseerd. Zo zullen de VegeQ, Langste Vegetarische Tafel en De Vegetarische Restaurantweek in 2013 een derde editie kennen. Nieuw in 2013 is de aandacht voor ouders en kinderen met de Veggiemama campagne en Vegakids.

Na de heerlijke lunch ging de dag verder met de ALV over het beleid over 2013 besproken en vastgesteld. Ook werden er vier nieuwe bestuursleden benoemd, namelijk Joep Blox (penningmeester), Tobias van den Briel, Marieke de Groot, Vries Strookman.

Na de ALV waren er diverse workshops. Zo was er een workshop over eetbare wilde planten met Laurette van Slobbe en was er een workshop met voedingskundige Sytske waarin gekeken naar hoe je een evenwichtig weekmenu samenstelt. De dag werd afgesloten met een borrel met een wilde planten smoothie.