VegeQ 2016

VegeQ 2016

Op een prachtige nazomerdag vond de VegeQ plaats op het gezelligste terras van Hazerswoude-Rijndijk. Een zeer diverse groep gasten kwam daar bijeen om te smullen van salades, brood, sauzen, snacks, maar vooral ook van de producten van de VegeQ (dé vegetarische barbecue). Er waren heel veel verschillende burgers en worstjes te proeven, die allemaal gemeen hadden dat ze heerlijk waren.

De maaltijd kon in stijl worden afgesloten met een bijzonder ijsje op basis van kokosmelk, allemaal onder het genot van live muziek door Amado.
Dat was echter nog niet alles; iedereen kon ook na afloop nog thuis nagenieten van de VegeQ uit de goed gevulde, overvolle goodie bag vol met leuke en lekkere producten.

 

Dankzij Vegenement, vrijwilligers en sponsors!


De VegeQ werd dit jaar in onze opdracht georganiseerd door Vegenement, daarnaast werkten een tiental vrijwilligers gedurende de hele dag met veel inzet om de gasten een heerlijke en gezellige dag te geven. Wij willen daarom zowel Vegenement als de vrijwilligers van harte danken voor hun inzet. Daarnaast waren het weer vele sponsors, die ervoor zorgde dat er veel lekkers te proeven was.